SCIOS SCOPE 10, BRANDRISICO INSPECTIE

Scios scope 10 is brandrisico inspectie voor elektrische materieel dat sinds 2017 is geintroduceerd.

Voorpagina-website-3-expert-inspecties

Wanneer een Scios Scope 10 keuring?

Het komt vaak voor dat een verzekeringsmaatschappij aan u als gebouweigenaar vraagt maatregelen te nemen om brand te voorkomen. Tijdens de keuring kijken wij naar; De vaste elektrische installaties, de elektrische veiligheid van risicovolle apparaten en de elektrische uitrusting van machines of een combinatie hiervan. Een thermografische inspectie van de verdeelkasten maakt tevens onderdeel van de scope 10 inspectie.

Deze kunnen verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van brand. U ontvangt van ons een duidelijke rapportage met de risico verhogende afwijkingen, zodat u deze kunt (laten) verhelpen. Volgens de Arbowet is elke werkgever verplicht doeltreffende maatregelen te nemen voor de veiligheid en gezondheid van de werknemers.

Met een NEN 3140 keuring voldoet u aan de eisen van de Arbowet. Dan voeren wij ook diverse metingen uit om aanraakspanningen uit te sluiten. Wij kunnen beide inspecties voor u verzorgen.

Offerte aanvragen? 

Wil je elektriciteitswerken laten uitvoeren? Kies voor een erkend elektricien en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.

Copyright © 2019 – Expert Inspecties – Webdesign door Fodefi